<rp id="9t99z"><address id="9t99z"><pre id="9t99z"></pre></address></rp>

    <address id="9t99z"></address>
    <form id="9t99z"><nobr id="9t99z"><meter id="9t99z"></meter></nobr></form>

    <address id="9t99z"></address>

            英語?英語 日語?日語 韓語?韓語 法語?法語 德語?德語 西班牙語?西班牙語 意大利語?意大利語 阿拉伯語?阿拉伯語 葡萄牙語?葡萄牙語 越南語?越南語 俄語?俄語 芬蘭語?芬蘭語 泰語?泰語 泰語?丹麥語 泰語?對外漢語

            當代考試-TEST (5)

            時間:2007-01-04 16:00來源:互聯網 提供網友:shimianmaifu ? 字體: [ ]
            特別聲明:本欄目內容均從網絡收集或者網友提供,供僅參考試用,我們無法保證內容完整和正確。如果資料損害了您的權益,請與站長聯系,我們將及時刪除并致以歉意。
              (單詞翻譯:雙擊或拖選)

            TERMINAL TEST

             

             

            Part I  Listening Comprehension  (15 minutes)

            Directions: This part is to test your listening ability. It consists of 3 sections.

             

            Directions: This section is to test your ability to give proper answers to questions. There are 5 recorded questions in it. After each question, there is a pause. The questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A), B), C) and D) given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
            Example: You will hear: Mr. Smith is not in; could you please give him a message?
                    You will read: A)     I’m not sure.
                                B)     You’re right.
                                C)     Yes, certainly.
                                D)     That’s interesting.
            From the question we learn that the speaker is asking the listener to leave a message. Therefore, C)     Yes, certainly. is the correct answer. You should mark C) on the Answer Sheet with a single line through the centre. Now the test will begin.

             

            1.    A)    It doesn’t matter.                                          B)       So do I.

            C)    No, that’s not good.                                         D)       Yes, it is.

            2.    A)    Yes, they call me Mary.                                  B)       Yes, several times.

            C)    Ok, I went to see you, but you were out.       D)   Ok, I’ll call you.

            3.    A)    It cost me twenty dollars.                         B)    It was a waste of time.

            C)    It took me three hours.                                   D)       It’s time for dinner now.

            4.    A)    You’re right.                                                 B)       But it’s still early.

            C)    What do you think of it?                                   D)       Why are you so late?

            5.    A)    They will be glad.                                       B)       Of course.

            C)       Certainly, I will.                                   D)       Yes, please.

             

            Section B

            Directions: This section is to test your ability to understand short dialogues. There are 5 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A), B), C) and D) given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

             

            6.    A)    At the doctor’s office.                                   B)       At a post office.

            C)    At a store.                                                D)       At a restaurant.

            7.    A)    Nine.                                                        B)       Eight.

            C)    Seven.                                                        D)       Ten.

            8.    A)    Live in her own house.                                   B)       Visit Mr. Smith for help.

                  C)    Read some advertisements.                            D)   Go and see a house for rent.

            9.    A)    It has failed.                                                B)    It is going on.

                  C)    It will soon be finished.                                   D)   It may have to be stopped.

            10.   A)    The lecture was quite empty.                          B)       The lecture was uninteresting.

            C)    The lecture was rather long.                         D)       The lecture was warmly welcomed.

             

            Section C

            Directions: In this section you will hear a recorded short passage. The passage is printed on the test paper, but with some words or phrases missing. The passage will be read three times. During the second reading, you are required to put the missing words or phrases on the Answer Sheet in the order of the numbered blanks according to what you hear. The third reading is for you to check your writing. Now the passage will begin.

             

            Ladies and   11  , attention, please. The flight FX456 from Shanghai to Beijing leaves at 8:10 a.m. and will arrive at 10:30 a.m. Please get ready for the   12  . The flight JH153 from Wuhan to Shanghai has to be   13   because of the heavy rain. It will take off at 9:50 a.m. and arrive   14   two hours late. The flight GH767 from Shanghai to London leaves at 9:00 a.m. and arrives in   15   hours. That’s all. Thank you for listening.

             

            Part II  Vocabulary and Structure  (15 minutes)

            Directions: This part is to test your ability to use words and grammar correctly to construct meaningful and grammatically2 correct sentences. It consists of 2 sections.

             

            Section A

            Directions: There are 10 incomplete3 sentences here. You are required to complete each statement by choosing the appropriate answer from the 4 choices marked A), B), C) and D). You should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

             

            16.        enough time to study, I would have been able to enter university.

                   A)    Have I       B)    I have       C)    Had I       D)   I had

            17. It was not until she got the bus        she remembered she had left her keys at home.

            A)    when                     B)       which                     C)       that                       D)       where

            18. He asked who was the man       .

            A)    being operated on                                B)  operating on

            C)  operate on                                  D)  operates on

            19. She doesn’t know        she should go with him.

                 A)    if or not                B)       whether or not          C)    if not                D)       whether not

            20.   The door opened and in       .

            A)    came a group of journalists                            B)       did a group of journalists

            C)    come a group of journalists                           D)       did come a group of journalists

            21.   We adopted the new methods with a view to        our efficiency.

            A)    raise                      B)       raising                     C)       rise                       D)       rising

            22.   Never        to the USA.

            A)    I have been         B)  do I have          C)  have I been         D)  have I do

            23. Mr. John has decided4 that he will        the branch company set up in the small town.

                 A)   take over         B)   hand in               C)   put in               D)   lead in

            24. Hardly        the audience started applauding5.

                 A)   had Prof . Smith finished his speech when

                 B)   Prof. Smith had finished his speech when

                 C)   had Prof. Smith finished his speech than

                 D)   Prof. Smith had finished his speech than

            25. I have no idea what Mary        at this time tomorrow.

                 A)   will be doing         B)        is doing                  C)        will do            D)   does

             

            Section B

            Directions: There are also 10 incomplete statements here. You should fill in each blank with the proper form of the word given in the brackets6. Write the word or words in the corresponding space on the Answer Sheet.

             

            26. We started the attack when the enemy (cross)        the river.

            27. My suggestion is that we (send)        a few people to help the other groups.

            28. I am sorry to learn that you have made no (improve)        on the design at all.

            29. I prefer (live)        in the country rather than in a city.

            30. We had difficulty (carry)        out the plan.

            31. He saw an old man (cross)        the road.

            32. They are carrying out energetically a five-year program to (modern)        their industry.

            33. He rushed (danger)        across the busy street to catch the bus.

            34. His account of how he rescued the cat from the bottom of the well was (dramatically)       .

            35. Which job is (dangerous)       , a police’s or a fireman’s?

             

            Part III  Reading Comprehension  (40 minutes)

            Direction: This part is to test your reading ability. There are 5 tasks for you to fulfill7. You should read the reading material carefully and do the tasks as you are instructed.

             

            Task 1

            Direction: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. For each question or statement there are 4 choices marked A), B), C) or D) You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

             

            Public relations are big businesses. All over the world there are large companies which specialize (專門從事某事) in public relations. They are called public relations firms.

            The public relations firms are hired by other companies to represent them to the public. In a way, they are like advertising8 firms because they advise companies on what they should do to improve their images.

            Some public relations firms are also advertising firms, mainly because advertising and public relations are very closely related. Both kinds of companies specialize in making other companies look good.

            A public relations firms charges very high prices because the work they do has to do with psychology9, the psychology of business and people who buy products.

            Generally speaking, “public relations” means “dealing10 with the public”, and the public is everyone. So when a public relations firm is hired to improve a company’s image, its job is to make the company look good to everyone, not just a small group.

             

            36. What is the topic of this passage?

            A)        Advertising.                     B)    Public relations.   

            C)        Advertising public relations.                      D)   The public relations firms.

            37. What kind of prices do public relations firms charge?

            A)   Low prices.                                      B)        Medium prices.    

            C)   High prices.                                     D)        A received prices.

            38. What do public relations firms do?

            A)   They deal with the public.

            B)   They help other companies improve their public images.

            C)   They are actually advertising companies.

            D)   They do every business about the advertisement.

            39. Why does a public relations firm charge highly?

            A)        Because of its high cost.

            B)        Because of its big payroll11.

            C)        Because of its expensive products.

            D)        Because of its tough work.

            40. Generally speaking, what does “public relations” mean?

            A)   It means relating public affairs.

            B)   It means dealing with the public.

            C)   It means advertising.

            D)   It means doing business with the public.

             

            Task 2

            Direction: This task is the same as Task 1. The 5 questions or unfinished statements are numbered 41 through 45.

             

            When companies need new employees, they usually place advertisements in newspapers in order to attract as many applicants12 as possible. But many large well-known companies hire new people frequently without putting advertisements in newspapers, because they already have many resumes14 on file. Therefore, it is not always best to apply only to companies that place ads in newspapers. A person looking for a job is advised to send his resume13 with a cover letter to a well-known company even if a position is not then open. He can follow up with a telephone call to inquire (詢問) if his resume has been received and if any jobs are available. If the company has not a job at that time, he can ask them to keep his material on file and contract him in the future when something is available.

            Sometimes if a company is not hiring at the time, a letter explaining that a position is not currently15 available will be sent. If a person sends a letter and resume to a company that is not then hiring and later sees an advertisement in the newspaper for a job with that company, he should call the company to make certain they have his material on file and will consider him for the position. So, a person has nothing to lose and everything to gain by sending in his resume.

             

            41. What kind of companies should a person write to find a job?

            A)   Small trading companies.

            B)   Only companies that place ads in newspapers.

            C)   Larger, well-known companies.

            D)   The companies which are looking for new people.

            42. Which of the following is NOT true?

            A)   Many larger, well-known companies hire new people frequently.

            B)   A person looking for a job should only apply to companies that advertise in newspapers.

            C)   When companies decide to hire new people, they usually place an ad in the newspaper to attract as many people as possible.

            D)   A person looking for a job is advised to send his resume with a cover letter to a well-known company even if a position is not then open.

            43. If you send your resume to a company that isn’t hiring at that time, what might the company do?

            A)   The company might write back and tell you that there is no position available at that time.

            B)   The company would not write back because it was not interested in you.

            C)   The company would probably hire you anyway.

            D)   The company would call you and tell you he has no position now.

            44. According to the passage, when people are looking for jobs, what should they send to companies?

            A)   A resume and recent photos.

            B)   A cover letter and an application.

            C)   A resume and a cover letter.

            D)   Only a card.

            45. True or False: Large companies always place ads in newspapers when they want to hire new people.

            A)   True.                                                       B)   False.            

            C)   The passage does not mention this.           D)   Both B and C.

             

            Task 3

            Directions: The following is an article about how to find time to read. After reading it, you should complete the information by filling in the blanks marked 46 through 50 in the table below. For each blank, you should write no more than 3 words.

             

            All of us who live a busy life may ask this question: how can I find time to read? The answer may be 15 minutes a day at any time. No universal formula can be prescribed. Each of us must find our own 15-minute period each day. It is better if it is regular.

            The only requirement is the will to read. With it you can find the 15 minutes no matter how busy the day is. And you must have the book at hand. Not even seconds of your 15 minutes should be wasted starting to read. Set the book out in advance. Put it into your pocket when you dress. Put another book beside your bed. Place one in your bathroom. Keep one near your dining table.

            You can’t escape reading 15 minutes a day, and that means you will read half a book a week, 2 books a month, 20 a year, and 1,000 or more in a lifetime reading. It’s an easy way to become well read.

            How to Find Time to Read

            1.         The suitable time may be   46   a day at any time.

            2.         It’ll be better if   47  .

            3.         The only requirement is the   48  .

            4.         You must have the book at hand in order not to waste even seconds of your 15 minutes to   49  .

            5.         If you can keep on, it will be an easy way to become   50  .

             

            Task 4

            Directions: The following is part of Information for Tourists (At Your Service). After reading it, you are required to find the items equivalent16 to (……等同) those given in Chinese in the table below. Then you should put the corresponding letters in the brackets on the Answer Sheet, numbered 51 through 55.

             

            A        Information Center

            B       First Aid

            C     May Remain in Wheelchair

            D     Parking Lot Assistance

            E       ATM (Automatic Teller17 Machine) Locations

            F     Baby Care Center

            G     Parade Route

            H     Lockers18

            I        Services for Guests with Disabilities

            J       Photo Spot

            K       Lost and Found

            L        Assisted-Listening Device Available

            M      Guided Tours

            N        Vegetarian19 Selection20

            O  Foreign Currency

            P       Credit Cards

             

            Examples:                 (G)       游覽路線                            (H)       物品存放處

             

            51.  (  ) 提供助聽器                )外幣兌換處

            52.  (  ) 嬰兒照料中心             (  ) 殘疾人服務

            53.  (  ) 導游參觀                 (  ) 失物招領處

            54.  (  ) 自動取款機               (  ) 停車服務

            55.  (  ) 急救站                   (  ) 拍照點

             

            Task 5

            Directions: Read the following letter. After reading it, you are required to complete the statements that follow (56 through 60). You should write your answers in no more than 3 words on the Answer Sheet correspondently.

             

            Dear Laura,

            It was certainly grand of you and Ted1 to come and see me off. I know it wasn’t easy for you to get to the airport at such an early hour, so I appreciate it all the more.

            Flying over water can get dreadfully boring after the first few hours, and your book of detective stories came in very handy. It was sweet and thoughtful of you to think of it.

            The flight was uneventful and we arrived in Beijing on schedule time. Kate and Luke met me at the airport, and we went straight to their charming little house. I know I am going to love here; I’m living together with my sister and her husband!

            I’ll write to you again, Laura. In the meantime, my thanks to you and Ted for your many kindnesses to me — and my love to you both, always!

            Lily

             

            56. What kind of letter is it?

            It’s a letter of ______________________________.

            57. How did Lily go to Beijing?

            By _______________________________________.

            58. When did Laura and Ted get to the airport?

            _______________________________ in the morning.

            59. What present did Laura give Lily?

            ________________________________ of detective stories.

            60. Who went to the airport to meet Lily in Beijing?

            ____________________________________________.

             

            Part IV  Translation — English to Chinese  (25 minutes)

            Directions: This part is to test your ability to translate English into Chinese. Each of the 4 sentences (61 to 64) is followed by 4 choices of suggested translation marked A), B), C) and D). Make the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet. Write your translation of the paragraph (No. 65) in the corresponding space on the Translation / Composition Sheet.

             

            61. Our identity has a major effect on our communication.

            A)   我們的身份對交流還有一定的效果。

            B)   我們的看法對整個交流產生了很大的陰影。

            C)   我們的身份對交流有著重要影響。

            D)   我們的認識對我們的交流有重要影響。

            62. It is quite common that customers don’t bargain about prices in that city.

            A)   常見的是城市的顧客不會討價還價。

            B)   那個城市的顧客不討價還價,這是常見的。

            C)   顧客不大會弄清楚那個城市的商品價格。

            D)   那個城市的顧客買東西不看價錢,這太普遍了。

            63. The structure of the family, which is a basic unit of the society, changes along with the development of the society.

            A)   家庭結構是社會結構的基本單位,它們隨著社會的發展而變化。

            B)   家庭結構是社會結構的基本單位,同社會一起向前發展。                                                       

            C)   家庭是社會的基本單位,它的結構隨著社會的發展而變化。

            D)   家庭是社會的基本單元,同社會一起向前發展。

            64. An ideal family admired by all consisted of 5 generations, with the male members making all the important decisions.

            A)   理想的、令人羨慕的家庭是五世同堂,家里的大事由男人作主。

            B)   理想的、令人羨慕的家庭由五代人組成,家里的重要決定由男子定奪。

            C)   我們心中理想的家庭由五個人組成,家里的大事由男人作主。

            D)   我們心中理想的家庭由五個人組成,年長者對重要決定有決策權。

            65. Within the area of Public Administration, I am interested in Public Policy Making and Operation Research (運籌學), which I hope can be emphasized in my future program of study. Upon fulfilling the degree objective21, I will return to China and apply for a position in government. 

             

            Part V  Writing  (25minutes)

            Directions: This part is to test your ability to do practical writing. You are required to write a Invitation according to the information given below. Remember to write the letter in no less than 80 words on the Translation / Composition Sheet.

             

            以個人名義給楊先生寫一封邀請函,邀請他訪問本翻譯研究中心。時間:20043月至4月。本研究中心對與中國同行增加接觸和加強合作很感興趣,并期待著他對南京大學以及整個中國的翻譯教學與研究工作狀況作出介紹。請他盡早告知到達的時間,以便安排住宿、會議等。

             

            Words for reference22:

            同行                           counterparts23

            翻譯研究中心               Research Center for Translation

            增加接觸和加強合作        increase contacts and cooperation

            翻譯教學與研究工作        translation education and research

             


            參考答案

             

            Part I  Listening Comprehension  (15分,每題1)

            Section A       1. B                     2. B             3. B            4. B                     5. A

            Section B       6. D                     7. A               8. B               9. B                        10. D

            Section C       11. Gentleman     12. boarding      13. delayed      14. at least        15. eleven

            Part II  Vocabulary and Structure  (20分,每題1)

            Section A       16. C       17. C       18. A       19. B       20. A       21. B       22. C       23. A       24. A       25. A

            Section B       26. were crossing               27.       (should) send                     28.       improvement                                              29.   to live                             30.       carrying                      31       crossing                                                         32.       modernize24                      33.       dangerously                                                                                    34.       dramatic                         35.   more dangerous

            Part III  Reading Comprehension  (35分,36-45每題2分,46-60每題1)

            Task 1          36. D                    37. C                     38. B                     39. D                     40. B

            Task 2         41. C                    42. B                     43. A                    44. C                      45. B

            Task 3           46. 15 minutes           47. it is regular          48. will to read      49. start to read          50. well read

            Task 4           51. L O           52. F I            53. M K           54. E D           55. B J

            Task 5                     56. thanks                           57. plane                             58. Early                             59. A book                          60. Kate and Luke

            Part IV  Translation — English to Chinese   (20分,61-64每題2分,6512)

            4等級評分:2 — 1.5 — 1 — 0

            61. C-A-B-D                      62. B-A-D-C               63. C-A-B-D               64. A-C-B-D

            65.   在公共行政這一領域,我對公共政策制定和運籌學有很大興趣,并希望在將來的學習中有所側重。在獲得學位后,我將回到中國并在政府部門謀職。

            Part V  Writing  (10)

            評分標準:

            主要格式占3分,內容部分占7分,其中:

            1.         內容連貫,沒有明顯語法錯誤得7分;

            2.         內容連貫,有少數語法錯誤得5-6分;

            3.         能寫出大意,內容連貫,有多處語法錯誤得3-4分;

            4.         能寫出個別句子,語法錯誤多,內容不連貫得1-2分;

            5.         僅能寫出個別單詞,沒有句子得0分。


            聽力原文

             

            Section A

            1.    I really enjoy reading. How about you?

            2.    Did you call me, Mary?

            3.    Sally, what do you think of the play?

            4.    I think I’d better leave now. It’s getting late.

            5.    Give my regards to your parents.

            Section B

            6.    W: May I bring you something else? Some butter and sugar?

            M: No, thanks. Just bring my bill please.

            W: Where does the conversation most probably take place?

            7.    M: How many English dictionaries do you have?

            W: I had eight before I bought this big one.

            M: How many English dictionaries does the woman have now?

            8.    W: I want to rent a house, but I haven’t got one.

            M: Why not go to see Mr. Smith? He knows quite a few agents.

            W: What would the woman probably do next?

            9.    M: How are you getting on with your experiment?

            W: In spite25 of my continuous failure, I have already made some progress.

            M: What can we learn about the woman’s experiment?

            10.   W: How was the lecture given by Dr. Johnson yesterday?

            M: It was so instructive that the lecture room was crowded.

            W: What does the man mean?

            Section C

            Ladies and Gentlemen, attention, please. The flight FX456 from Shanghai to Beijing leaves at 8:10 a.m. and will arrive at 10:30 a.m. Please get ready for the boarding. The flight JH153 from Wuhan to Shanghai has to be delayed because of the heavy rain. It will take off at 9:50 a.m. and arrive at least two hours late. The flight GH767 from Shanghai to London leaves at 9:00 a.m. and arrives in eleven hours. That’s all. Thank you for listening.

             

             


            點擊收聽單詞發音收聽單詞發音  

            1 ted 9gazhs     
            vt.翻曬,撒,撒開
            參考例句:
            • The invaders gut ted the village.侵略者把村中財物洗劫一空。
            • She often teds the corn when it's sunny.天好的時候她就翻曬玉米。
            2 grammatically ErYzwY     
            adv.符合語法規則地
            參考例句:
            • This essay is grammatically smooth and readable. 這篇作文寫得還順。 來自《現代漢英綜合大詞典》
            • Grammatically, the Sanskrit paradigm exemplifies the concept of radical. 從語法的觀點看,梵語的變格范例明確了詞根的概念。 來自辭典例句
            3 incomplete L89xt     
            adj.不完全的,不完善的
            參考例句:
            • The building was left incomplete.那座樓沒有完工就停下來了。
            • His novel was incomplete when he died.他死的時候他的小說沒有寫完。
            4 decided lvqzZd     
            adj.決定了的,堅決的;明顯的,明確的
            參考例句:
            • This gave them a decided advantage over their opponents.這使他們比對手具有明顯的優勢。
            • There is a decided difference between British and Chinese way of greeting.英國人和中國人打招呼的方式有很明顯的區別。
            5 applauding 9cb5b3c66f4cfd2ba5f4d09f7f0d5d4e     
            v.鼓掌( applaud的現在分詞 );稱贊,贊許
            參考例句:
            • A low and applauding murmur ran through the assembly. 會眾中響起了一陣輕輕的贊美聲。 來自辭典例句
            • The audience showed its approval by applauding. 觀眾鼓掌以示贊許。 來自辭典例句
            6 brackets 4fb5752086a682013b5aacd00bc913fd     
            n.括弧( bracket的名詞復數 );等級;類別層次;壁架v.把…括在括弧內( bracket的第三人稱單數 );把…歸為一類
            參考例句:
            • Publication dates are given in brackets after each title. 出版日期括于書名后面。
            • Put your name in brackets at the top of each page. 把你的名字填在每頁上端的括弧內。 來自《簡明英漢詞典》
            7 fulfill Qhbxg     
            vt.履行,實現,完成;滿足,使滿意
            參考例句:
            • If you make a promise you should fulfill it.如果你許諾了,你就要履行你的諾言。
            • This company should be able to fulfill our requirements.這家公司應該能夠滿足我們的要求。
            8 advertising 1zjzi3     
            n.廣告業;廣告活動 a.廣告的;廣告業務的
            參考例句:
            • Can you give me any advice on getting into advertising? 你能指點我如何涉足廣告業嗎?
            • The advertising campaign is aimed primarily at young people. 這個廣告宣傳運動主要是針對年輕人的。
            9 psychology U0Wze     
            n.心理,心理學,心理狀態
            參考例句:
            • She has a background in child psychology.她受過兒童心理學的教育。
            • He studied philosophy and psychology at Cambridge.他在劍橋大學學習哲學和心理學。
            10 dealing NvjzWP     
            n.經商方法,待人態度
            參考例句:
            • This store has an excellent reputation for fair dealing.該商店因買賣公道而享有極高的聲譽。
            • His fair dealing earned our confidence.他的誠實的行為獲得我們的信任。
            11 payroll YmQzUB     
            n.工資表,在職人員名單,工薪總額
            參考例句:
            • His yearly payroll is $1.2 million.他的年薪是120萬美元。
            • I can't wait to get my payroll check.我真等不及拿到我的工資單了。
            12 applicants aaea8e805a118b90e86f7044ecfb6d59     
            申請人,求職人( applicant的名詞復數 )
            參考例句:
            • There were over 500 applicants for the job. 有500多人申請這份工作。
            • He was impressed by the high calibre of applicants for the job. 求職人員出色的能力給他留下了深刻印象。
            13 resume 7sAyr     
            v.(中斷后)繼續,恢復;n.摘要,簡歷
            參考例句:
            • We'll stop now and resume at two o 'clock.我們現在停下來,到兩點再干。
            • My resume shows that I have the right qualifications for the job.我的簡歷表明我正符合這項工作的條件。
            14 resumes dec1970e2892e0258f2b933067b3b3ca     
            n.摘要,概略,履歷( resume的名詞復數 )v.重新開始( resume的第三人稱單數 );重新獲得;重新占用;恢復
            參考例句:
            • Later we received resumes of what she had said. 后來我們收到她講話的摘要。 來自《簡明英漢詞典》
            • Night resumes her reign. 夜幕又降臨了。 來自《現代英漢綜合大詞典》
            15 currently SvMzI2     
            adv.通常地,普遍地,當前
            參考例句:
            • Currently it is not possible to reconcile this conflicting evidence.當前還未有可能去解釋這一矛盾的例證。
            • Our contracts are currently under review.我們的合同正在復查。
            16 equivalent ViDzo     
            adj.(to)相等的,等價的;n.相等物,等值物
            參考例句:
            • Nodding your head is equivalent to saying "yes".點頭就等于說“贊同”。
            • You will receive the full equivalent of your money.你將收到與你的款項價值完全同等的物品。
            17 teller yggzeP     
            n.銀行出納員;(選舉)計票員
            參考例句:
            • The bank started her as a teller.銀行起用她當出納員。
            • The teller tried to remain aloof and calm.出納員力圖保持冷漠和鎮靜。
            18 lockers ae9a7637cc6cf1061eb77c2c9199ae73     
            n.寄物柜( locker的名詞復數 )
            參考例句:
            • I care about more lockers for the teachers. 我關心教師要有更多的儲物柜。 來自辭典例句
            • Passengers are requested to stow their hand-baggage in the lockers above the seats. 旅客須將隨身攜帶的行李放入座位上方的貯藏柜里。 來自辭典例句
            19 vegetarian 7KGzY     
            n.素食者;adj.素食的
            參考例句:
            • She got used gradually to the vegetarian diet.她逐漸習慣吃素食。
            • I didn't realize you were a vegetarian.我不知道你是個素食者。
            20 selection EZ3xX     
            n.選擇,挑選,精選品,可選擇的東西
            參考例句:
            • We left the selection of the team to the captain.我們把挑選隊員的工作交給了隊長。
            • The shop has a fine selection of cheeses.那家商店有各種精美乳酪可供選購。
            21 objective CHBxY     
            adj.客觀的;n.目標,目的
            參考例句:
            • He tried to take an objective view of the situation.他試圖對形勢有個客觀的看法。
            • The cultivation in good taste is our main objective.培養高雅情趣是我們的主要目標。
            22 reference IACzU     
            n.提到,說到,暗示,查看,查閱
            參考例句:
            • We spent days going through all related reference material.我們花了好多天功夫查閱所有有關的參考資料。
            • I like to have my reference books within my reach.我喜歡把參考書放到伸手可取的地方。
            23 counterparts 67cc86339b2654a35fcc57da8fc9d33d     
            與對方地位相當的人,與另一方作用相當的物( counterpart的名詞復數 ); 同仁
            參考例句:
            • Deep-sea valleys are the counterparts of the mountain chains. 深海里的峽谷相當于陸地上的山脈。
            • Many states have enacted their own counterparts to RCRA and CERCLA. 許多州都已經針對《資源保護和恢復法》和《綜合性環境反應、賠償與責任法案》制定了他們各自的實施細則。 來自英漢非文學 - 環境法 - 環境法
            24 modernize SEixp     
            vt.使現代化,使適應現代的需要
            參考例句:
            • It was their manifest failure to modernize the country's industries.他們使國家進行工業現代化,明顯失敗了。
            • There is a pressing need to modernise our electoral system.我們的選舉制度迫切需要現代化。
            25 spite uv7wD     
            n.(用于短語)雖然,不顧,盡管
            參考例句:
            • He has modern ideas in spite of his great age.盡管他年事很高,但思想觀念卻很入時。
            • In spite of his anger,his remarks were restrained.他盡管生氣,說的話還是有節制的。
            本文本內容來源于互聯網抓取和網友提交,僅供參考,部分欄目沒有內容,如果您有更合適的內容,歡迎點擊提交分享給大家。
            ------分隔線----------------------------
            TAG標簽: ? 當代考試? test? 當代考試? test
            頂一下
            (2)
            66.7%
            踩一下
            (1)
            33.3%
            最新評論 查看所有評論
            發表評論 查看所有評論
            請自覺遵守互聯網相關的政策法規,嚴禁發布色情、暴力、反動的言論。
            評價:
            表情:
            驗證碼:
            聽力搜索
            推薦頻道
            論壇新貼
            ? 亚洲中文久久精品无码1下载
            <rp id="9t99z"><address id="9t99z"><pre id="9t99z"></pre></address></rp>

              <address id="9t99z"></address>
              <form id="9t99z"><nobr id="9t99z"><meter id="9t99z"></meter></nobr></form>

              <address id="9t99z"></address>